Vibe Awards
de prijs voor ondernemend IT talent

Blog

Stay tuned

Innovatie in infrastructuur, wat bedoel je?

 

Digitale innovaties doen de wereld om ons heen in een snel tempo veranderen. De verantwoordelijken hiervoor zijn de SMAC-technologieën – social, mobile, analytics en cloud. De infrastructuur hiervoor is gelegd, nieuwe diensten vinden in snel tempo hun weg naar de markt.

Vierde Industriële Revolutie, zo wordt het tijdperk waarin we momenteel leven genoemd vanwege de oneindige mogelijkheden van technologie. Andere belangrijke digitale innovaties van dit moment zijn blockchain, containerisatie, cybersecurity, Internet of Things, virtual reality & augmented reality, artificial intelligence.

Al deze innovaties zetten businessmodellen op hun kop. Om niet achter te geraken heb je nood aan snelheid. Snelheid maakt het verschil. Door sneller applicaties en diensten op de markt te brengen, kunnen bedrijven zich beter onderscheiden. Om dit mogelijk te maken, moeten bedrijven kijken naar het gehele proces; van het ontwikkelen van software tot en met het in productie nemen ervan.