Vibe Awards
de prijs voor ondernemend IT talent

Blog

Stay tuned

Public Cloud? Private Cloud? Wat denk je van Multi-Cloud?

 

Een multi-cloud omgeving combineert private en public cloudplatformen (onder andere Amazon Web Services, Google Platform en Microsoft Azure). Verschillende cloudplatformen helpen bedrijven in hun groei en in het snel en efficiënt beheren van hun (wereldwijde) infrastructuur.

De praktijk leert ons dat er zelden wordt gestandaardiseerd op één cloud platform. Deze evolutie biedt tal van voordelen, maar ook uitdagingen. Het gecombineerd gebruik van meerdere cloud platformen geeft aanleiding tot nieuwe unieke uitdagingen, dit op het gebied van security, performance, agility en kosten. Het ontwarren van deze complexiteit geeft je als service provider en bedrijf een serieuze voorsprong op de concurrentie.