Vibe Awards
de prijs voor ondernemend IT talent

Blog

Stay tuned

De Vibe Awards gaan van start

 

Je wordt er van je sokken geblazen door termen als digital transformation, hyper converged, hybrid cloud of security as a service. Het lijkt niet echt toegankelijk en klinkt wat complex. Je stelt je een bedrijf voor dat een beetje stoffig is, bemand door hoogbegaafde nerds. 

Maar als je wat van dichterbij kijkt en op onderzoek uitgaat, merk je er de wondere en boeiende wereld van innovatieve technologie, artificial intelligence, internet of things en blockchain, waarbij we met de Vibe Awards een voortrekkersrol opnemen met een open blik op de toekomst en de ruimte geven aan innovatieve ideeën en de uitwerking ervan. 

Daarom lanceren we de Vibe Awards, de prijs voor ondernemend IT talent met een straf tech idee of concept.

Hoe werkt het en wat valt er te winnen, vraag je je af? 

Iedereen die een idee of concept heeft in de wondere wereld van innovatie in infrastructuur, denk aan onderwerpen zoals digital transformation, hyper converged, hybrid cloud of security as a service, stuurt dat door via deze site tegen eind november 2018 met een korte motivatie. 

Vervolgens word je uitgenodigd om je idee te komen voorstellen aan ons team. 

Voldoet jouw idee of concept aan de vooropgestelde criteria, dan neem jij je golden ticket mee naar huis om aan de slag te gaan.  We gaan samen op zoek binnen ons bedrijf naar de geschikte mensen om de schouders te zetten onder de uitbouw van jouw idee.  En wie weet krijgt het wel het potentieel tot het uitbouwen van een bedrijf binnen onze groep, of word je zelf founder!

Dus, ben jij zelf de man of vrouw met tech talent en een tech idee, of ken je iemand, aarzel niet om je in te schrijven voor de Vibe Awards op www.vibeawards.be en we zien elkaar misschien in december. 

 
Bert Van Wassenhove